Restaurant Piet Hein
Terras geopend

Eindelijk is het zover en gaan wij weer een stapje in de goede richting om het terras te mogen openen. Wij hopen spoedig op meer versoepelingen zodat ook vanuit binnen genoten kan worden van onze gerechten en gastvrijheid. Om het u nog comfortabeler te maken hebben wij 3 heaters hangen en een fleecedeken voor de frissere dagen.


Woensdag t/m. zondag geopend van 12.00 tot 18.00 uur.


Ook dit jaar hebben wij 2 terassen gerealiseerd om meer gasten te kunnen verzien van een plekje door alle beperkingen die er opgelegd zijn. Op het terras aan het water serveren wij een lunchmenu, zelf samen te stellen van de kaart, 2 gangen € 22,50, 3 gangen € 27.50. Wilt u liever iets eenvoudigers eten of borrelen? Dit serveren wij ook nog gewoon, op ons terras aan de voorzijde.


Mocht u liever s'avonds of op de boot genieten van onze keuken. Met de take away blijven wij ook doorgaan, thuis op te warmen of warm mee te nemen. Te bestellen tot 17.00 uur.


Net als vorig jaar is het mogelijk aan 1 tafel te zitten wanneer u 1 huishouden bent. Mocht u uit meerdere huishoudens bestaan zal een screen tussen de tafels gezet worden om aan de eisen te voldoen.


Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op ons terras! Reserveren is verplicht, ook mogelijk ter plekke aan de deur.


Vriendelijke groet,

Team Piet Hein


Restaurant Piet Hein | Veendijk 17 | 1231 PC Loosdrecht | T. 035 - 5822 788 | E. info@restaurantpiethein.nl