Restaurant Piet Hein
Tijdelijke sluiting

De Corona besmettingen blijven maar stijgen en de beperkingen die wij als horeca opgelegd krijgen hakken er weer hard is. Helaas mocht het niet zo zijn om na de sluiting van maart t/m. juni weer volledig te mogen draaien. Gelukkig hebben wij vele mooie dagen gehad deze zomer en kon het terras gebruikt worden, ook al waren de plekken beperkt. Wij hebben er alles aan gedaan om de schade van de 3 maanden sluiting te beperken/ in te lopen. Mede door de herfstactie en gun factor van vele gasten met een extra bezoek gaf ons goede hoop voor de rest van het jaar. Helaas zijn er wederom beperkingen opgelegd voor de horeca en is de max. van 30 personen en 22.00 uur sluiten een zoveelste messteek. Het is heel ongastvrij werken op deze manier en Piet Hein moet het in het winterseizoen ook hebben van partijen wat nu ook niet tot de mogelijkheden behoort.

Om deze reden hebben wij besloten het restaurant tijdelijk te sluiten zolang de beperkingen van kracht zijn. Het was een lastige beslissing maar op deze manier proberen wij de schade die we al hebben opgelopen te beperken. De uitzichtloze situatie hoelang dit nog gaat duren, beperkingen die worden opgelegd vanuit de overheid en oplopende besmettingen en annuleringen hebben ons tot dit besluit doen komen.

Hopelijk komt er snel een vooruitzicht om de situatie werkbaar te maken en wij u allemaal weer gezond mogen ontvangen.

Komende dagen draaien wij voorlopig onze laatste week. Donderdag t/m. zaterdag geopend vanaf 17.00 uur, op vrijdag en zaterdag tijdsblok van 17.00/30 tot 19.30 uur en van 19.45 tot 22.00 uur. Op zondag geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en diner.
Stel uw eigen 3 gangen menu samen voor € 29.50 p.p.

Wij hopen u spoedig te kunnen melden dat wij weer open gaan.

Een gezonde groet,

Team Piet Hein


Restaurant Piet Hein | Veendijk 17 | 1231 PC Loosdrecht | T. 035 - 5822 788 | E. info@restaurantpiethein.nl