Restaurant Piet Hein
Wij mogen u weer verwelkomen!

Eindelijk is het zover, na maanden mogen wij u vanaf maandag weer ontvangen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, hierdoor zullen een aantal zaken anders gaan dan voorheen.

De plekken zijn een stuk beperkter daarom raden wij u aan te reserveren, voor binnen verplicht te reserveren. Heeft u niet gereserveerd vragen wij u om 1 persoon zich binnen te melden zodat wij samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bij binnenkomst zal er een triage plaats vinden, bij ziekte verschijnselenen verzoeken wij u niet te komen en te annuleren. Handen dienen bij binnenkomst ontsmet te worden.

Wij werken dit jaar met tijdsblokken, lunch van 12.00 tot 13.30 & 13.45 tot 15.15 uur. Diner van 17.00/18.00 tot 19.30 & vanaf 19.45 uur tot sluit.

De afstand tussen de tafels staan op gepaste afstand, helaas kunnen wij alleen gezelschappen aannemen die uit een gedeeld huishouden bestaat. Onderlinge afstand aan tafel kunnen wij helaas niet kwijt daarom hebben wij deze keuze moeten maken. M.u.v. 2 persoons tafels, die mogen geplaatst worden zonder uit een gezamenlijk huishouden te bestaan.

Er zal voor het diner uitsluitend een 3 gangen menu geserveerd worden, kiezen van de kaart voor € 34,50 p.p. De lunchkaart is een combinatie van broodjes/ salade's/ voor en hoofdgerechten, mogelijk om dit in een menu voor € 34,50 p.p. te combineren.

Voor de extra ruimte hebben wij op ons parkeer terrein een extra terras gemaakt aangezien wij op het oorspronkelijke terras maar 4 tafels van 2 personen en 2 tafels van 4 personen kwijt kunnen. Binnen kunnen wij 30 personen kwijt en op het terras wat oorspronkelijk parkeerterrein was 4 tafels van 4 tot 6 personen en 2 tafels van 2 personen.

Wij hopen u snel in goede gezondheid te mogen ontvangen voor een ontspannen middag/ avond met heerlijke gerechten.
Met vriendelijke groet,
Team Piet HeinRestaurant Piet Hein | Veendijk 17 | 1231 PC Loosdrecht | T. 035 - 5822 788 | E. info@restaurantpiethein.nl