Menukaart

Rundercarpaccio
€ 12,50
truffeldressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas (suppl. eendenleverkrullen 5,25)
Sashimi van zalm en tonijn
€ 14,50
met wasabi, sojasaus en wakame
Steak tartaar
€ 12,50
met mosterd-mayonaise, kwarteleitjes en chips van Parmezaan
Salade Piet Hein
€ 16,50
gerookte zalm, coquilles & gamba's met wasabi-mayonaise
Loempia van spinazie en geitenkaas
€ 10,50
met noten, geserveerd met salade
Vitello tonnato
€ 12,50
kalfsvlees met tonijnmayonaisse
Mosterdsoep
€ 7,50
met gerookte kip
Wisselsoep
€ 6,50
(wekelijks wisselende soep)

Hoofdgerechten

Sate van varkenshaas
€ 17,50
satesaus, huisgemaakte atjar en kroepoek
Spareribs
€ 19,50
met BBQsaus & koude knoflooksaus
Gegrilde tournedos
€ 23,50
met pepersaus
Gebakken kalfsentrecote
€ 22,50
met een saus van Bleu d'Auvergne
In de roomboter gebakken zeetong
€ 24,50
met ravigotte
Roergebakken gamba's
€ 21,50
met knoflookroomsaus

Vegetarisch

Rode bieten risotto
€ 17,50
met groenten, Parmezaanse kaas en kwarteleitjes
Parade van chocolade
€ 7,50
Diverse kazen
€ 9,50
Dame blanche
€ 7,50
Stout slokje
€ 8,00
koffie/ thee met friandises en een klein likeurtje naar keuze
Crme brle
€ 7,50
Deze website is ontwikkeld door: Markant